banner01

banner02

banner03

banner04

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι περιβαλλοντικές συνθήκες συμβάλουν σημαντικά στη φθορά που προκαλεί ο χρόνος στο μεγαλύτερο όργανο του σώματος, το δέρμα. Τα τελευταία χρόνια η πλαστική χειρουργική έχει σημειώσει αλματώδη πρόοδο στη θεραπευτική αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η φωτογήρανση του δέρματος εφαρμόζοντας τις πιο εξελιγμένες και σύνθετες θεραπευτικές τεχνικές με στόχο το ιδανικό αποτέλεσμα.

Το Cosmetic Laser Institute, δημιούργημα της αισθητικής ιατρικής, στοχεύει αποκλειστικά στην επίτευξη του ιδανικού αποτελέσματος σε προβλήματα του δέρματος, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους, πάντα με γνώμονα την εξειδικευμένη θεραπεία και τον σεβασμό στον άνθρωπο.

Η εξειδικευμένη επιστημονική γνώση, η εξελιγμένη τεχνολογική υποστήριξη και η εναρμονισμένη συνεργασία του κλάδου αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής, προσφέρουν στο Cosmetic Laser Institute τη δυνατότητα να καινοτομεί, με την παρουσία του στο χώρο της αισθητικής χειρουργικής.

Ρωτήστε το γιατρό!

Επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού ή να υποβάλετε κάποιο ερώτημα στο γιατρό; Παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, ώστε να συμπληρώσετε την απαραίτητη φόρμα επικοινωνίας.

 

Συμπλήρωση φόρμας