banner01

banner02

banner03

banner04

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Η Μέθοδος TFT αναπτύχθηκε πριν από 25 περίπου χρόνια από το κλινικό ψυχολόγο Dr. Roger Callahan. Ανήκει στην "οικογένεια" της ενεργειακής ψυχολογίας, μίας νέας και ταχύτατα εξελισσόμενης "μη παραδοσιακής" προσέγγισης της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας. Επιτρέπει την ανακούφιση ή και οριστική επίλυση συναισθηματικών προβλημάτων, σωματικών ενοχλήσεων και δυσλειτουργιών που οφείλονται σε περιοριστικές μας πεποιθήσεις και αρνητικές μας σκέψεις. Το ΤFT προσφέρει γρήγορη μερική ή και ολική απαλλαγή από:

Συναισθηματικές εντάσεις διαφόρων μορφών, μεγεθών και αιτιών (θυμός, θλίψη, φόβος, άγχος, εμμονές κ.λπ.)

Σωματικές ενοχλήσεις και δυσλειτουργίες ψυχολογικής προέλευσης (πονοκέφαλοι, στομαχόπονοι, εντάσεις και χρόνιοι πόνοι στους μύες, ταχυπαλμίες, άσθμα, κ.λπ.)

Αρνητικές πεποιθήσεις που εμποδίζουν την ευεξία μας

Αυτόματες αρνητικές αντιδράσεις σε πρόσωπα, καταστάσεις, γεγονότα, αναμνήσεις, σκέψεις

Το ΤFT βασίζεται στη θεραπευτική άσκηση πίεσης σε καθορισμένα σημεία βελονισμού. Παράλληλα, ανακαλούνται από το άτομο συγκεκριμένες σκέψεις που αφορούν στο πρόβλημά του. Με τον τρόπο αυτό «διαγράφονται» οι επιβλαβείς πληροφορίες από νοητικό πεδίο του ατόμου οι οποίες προκαλούν το πρόβλημα.

Ρωτήστε το γιατρό!

Επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού ή να υποβάλετε κάποιο ερώτημα στο γιατρό; Παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, ώστε να συμπληρώσετε την απαραίτητη φόρμα επικοινωνίας.

 

Συμπλήρωση φόρμας