banner01

banner02

banner03

banner04

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

  Πίλινγκ (peeling)

Με τα χημικά peelings μικρού ή μεσαίου βάθους, επιτυγχάνεται απολέπιση των επιφανειακών στιβάδων της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα την βελτίωση της υφής και της εμφάνισης του δέρματος. Η θεραπεία peeling μπορεί να γίνεται μια φορά την εβδομάδα (1-3 συνεδρίες ανάλογα με τη βαρύτητα του δερματικού προβλήματος), προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Laser

Τα lasers αποτελούν μια σχετικά πρόσφατη θεραπευτική μέθοδος με προηγμένη και συνεχώς βελτιούμενη τεχνολογία, για την αντιμετώπιση του γερασμένου δέρματος του προσώπου, των ρυτίδων και άλλων προβλημάτων του δέρματος και των ουλών χωρίς να δρα βλαπτικά ή να αφήνει το παραμικρό ίχνος η ανωμαλία από την θεραπεία, όταν βέβαια αυτές οι θεραπείες γίνονται από άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους με αυτές τις θεραπείες ιατρούς. Στόχος  είναι η διέγερση και αύξηση της παραγωγής ενδογενούς κολλαγόνου, το οποίο γεμίζει τις ρυτίδες από μέσα, απαλύνει σημάδια η άλλες ατέλειες. Σε ορισμένους ασθενείς τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας θεραπεία, τα οποία είναι δυνατό να διαρκέσουν 2 έως 3 χρόνια. Οι εφαρμοζόμενες θεραπείες με διαφορετικά είδη Laser όπως Fractional CO2, Microfractional, Erbium: Glass, Nd:YAG long, short και Q-switched Pulse, Alexandrite LongPulse, στοχεύουν σε αποτελεσματικές θεραπείες για την Ανάπλαση - Σύσφιξη -Αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου αλλά και του σώματος, την εξάλειψη ευρυαγγειών - αιμαγγειωμάτων - ραγάδων - βλαβών από την υπέρμετρη έκθεση στις βλαπτικές συνέπειες του ηλίου και του περιβάλλοντος και τατουάζ καθώς και τον αποτελεσματικό έλεγχο του δύσκολου προβλήματος της ορμονικής υπερτρίχωσης.

  Υπέρυθρη Τεχνολογία Φωτός

Η υπέρυθρη τεχνολογία φωτός χρησιμοποιείται για την παραγωγή θερμότητας στο βάθος του δέρματος και ενδείκνυται για τη θεραπεία της χαλάρωσης σε περιοχές κυρίως όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και η περιοχή κάτω από τους βραχίονες. Επιτυγχάνεται αποκατάσταση της χαλάρωσης, μέσω της παραγωγής θερμότητας σε βάθος του δέρματος.

  Τεχνολογία Θερμικής Ραδιοσυχνότητας - Μονοπολικής - Διπολικής

Η τεχνολογία αυτή παρέχει ενέργεια σε ελεγχόμενο βάθος στους ιστούς, προκαλώντας ογκομετρική θέρμανση. Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνεται αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους καθώς και η απώλεια πόντων σε γλουτούς, μηρούς αλλά και άλλες προβληματικές περιοχές. Η ογκομετρική θέρμανση χρησιμοποιείται για τη σμίλευση της σιλουέτας αλλά και την τοπική σύσφιξη σε σημαντικό βαθμό

  Κλασματική σπηλαίωση με υπερήχους για περιοχική λιπόλυση (fractional cavitation ultrasound)

Η Κλασματική σπηλαίωση (fractional cavitation) αντιπροσωπεύει ένα πολύ μεγάλο άλμα στην εξέλιξη των θεραπειών με υπερήχους χαμηλής συχνότητος. Με αυτή τη μέθοδο βελτιστοποιείται η επίδραση των υπερήχων στο λιπώδη ιστό και επιτυγχάνεται ικανοποιητικού βαθμού λιπόλυση με μεγαλύτερη ακρίβεια, έλεγχο και επιτυγχάνοντας το μέγιστο αποτέλεσμα με τη μέγιστη ασφάλεια. 

Ρωτήστε το γιατρό!

Επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού ή να υποβάλετε κάποιο ερώτημα στο γιατρό; Παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, ώστε να συμπληρώσετε την απαραίτητη φόρμα επικοινωνίας.

 

Συμπλήρωση φόρμας