banner01

banner02

banner03

banner04

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Το πρωτόκολλο της NADA είναι πιο αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες θεραπευτικές μεθόδους, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στα δεδομένα του τομέα. Η συνδυασμένη εφαρμογή του βελονισμού με την παροχή συμβουλών (συμβουλευτική) ή με ομάδες υποστήριξης και ψυχολογικής θεραπείας-υποστήριξης ενισχύει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Οφέλη:

Το πρωτόκολλο NADA έχει αποδειχτεί ότι μειώνει σημαντικά:

  • Tο σύνδρομο στέρησης του αλκοόλ και των ναρκωτικών ουσιών
  • Τα συμπτώματα στέρησης και υποτροπής
  • Το άγχος, την αϋπνία και το μετα-τραυματικό στρες

 

Διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD)

Κάτι που απασχολεί τον τομέα θεραπείας της ψυχικής υγείας είναι η προσφορά βοήθειας σε όσους την αποφεύγουν. Σε μετα-τραυματικές καταστάσεις είναι σαφές ότι πολλά θύματα αποφεύγουν τη θεραπεία αφού μιλώντας για το συμβάν, ξαναβιώνουν το τραύμα, με αποτέλεσμα το τελευταίο που επιζητούν είναι να μιλήσουν σε κάποιον θεραπευτή. Επιπλέον, στις περιπτώσεις ψυχικού τραυματισμού κλονίζεται η εμπιστοσύνη του ατόμου και έτσι, χωρίς αυτήν, oι περισσότερες, αν όχι όλες, οι προσεγγίσεις της δυτικής ιατρικής για την ψυχική υγεία, δεν είναι αποτελεσματικές.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, η θεραπεία με την εφαρμογή του πρωτοκόλλου της NADA έχει αποδειχτεί αποτελεσματική. Το γεγονός ότι είναι μία μη-λεκτική θεραπευτική μέθοδος, η οποία δεν απαιτεί εμπιστοσύνη στην προφορική επικοινωνία.

Ρωτήστε το γιατρό!

Επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού ή να υποβάλετε κάποιο ερώτημα στο γιατρό; Παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, ώστε να συμπληρώσετε την απαραίτητη φόρμα επικοινωνίας.

 

Συμπλήρωση φόρμας