banner01

banner02

banner03

banner04

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Ο κοσμητικός βελονισμός είναι μια μέθοδος ασφαλής, ανώδυνη και μη επεμβατική, η οποία μειώνει τα σημάδια γήρανσης, ενώ παράλληλα ανανεώνει  και αποκαθιστά την αρμονία του σώματος. Στις ΗΠΑ θεωρείται ως  η μεγάλη εναλλακτική λύση του botox, διότι έχει γενικότερα αποτελέσματα στην ανανέωση του προσώπου και όχι μόνο βελτίωση ορισμένων περιοχών του και δεν απαιτεί τη χρήση τοξικών ουσιών. Όπως είναι γνωστό, οι δυσλειτουργίες του οργανισμού μας αντανακλούν στο δέρμα ιδίως του προσώπου και αποτελούν βασικές αιτίες για το θαμπό, άτονο δέρμα με ρυτίδες ή και σημάδια ακμής. Για το λόγο αυτό, η θεραπεία είναι στον ίδιο χρόνο, τοπική και γενική.

 

Στην τοπική θεραπεία οι βελόνες εφαρμόζονται σε καθορισμένα σημεία του προσώπου, ενώ στη γενική οι βελόνες τοποθετούνται και σε άλλα σημεία με στόχο την αντιμετώπιση του αιτίου που προκαλεί το πρόβλημα που μπορεί να είναι για παράδειγμα μια ορμονική δυσλειτουργία, ή το stress. Ο κοσμητικός βελονισμός προκαλεί την αύξηση παραγωγής του κολλαγόνου κάτω από το δέρμα και έτσι έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην εξάλειψη των ρυτίδων, τη λείανση του δέρματος και την αύξηση της ελαστικότητάς του.

 

Ο κοσμητικός βελονισμός εναρμονίζει τα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου προκαλώντας αίσθημα ευεξίας.

Συγκεκριμένα:

  Μειώνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές

  Βελτιώνει τον τόνο και το χρώμα του δέρματος

  Μειώνει το διπλοσάγονο

  Ελαττώνει τα οιδήματα με βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου στο πρόσωπο

  Ενεργοποιεί την παραγωγή κολαγόνου και ελαστίνης

  Αναζωογονεί το δέρμα

  Ανορθώνει τους χαλαρωμένους μύες του προσώπου

  Μειώνει τις "σακούλες" στα μάτια και ανορθώνει τα βλέφαρα

Ρωτήστε το γιατρό!

Επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού ή να υποβάλετε κάποιο ερώτημα στο γιατρό; Παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, ώστε να συμπληρώσετε την απαραίτητη φόρμα επικοινωνίας.

 

Συμπλήρωση φόρμας