banner01

banner02

banner03

banner04

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

"Η εκμετάλλευση της ενέργειας των πολύτιμων λίθων για την προστασία της πολύτιμης υγείας μας"


Η βιο-ενεργειακή θεραπεία ενεργών ορυκτών κρυστάλλων χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό συχνότητας κυμάτων, χρώματος, φωτός και ενέργειας κρυστάλλων τα οποία επαναφέρουν τη διαταραγμένη ισορροπία του οργανισμού σε φυσικό, ψυχικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο.

Το Theragem είναι μη επεμβατική θεραπευτική προσέγγιση, χωρίς παρενέργειες, που αποκαθιστά τις δυσλειτουργίες των ανθρώπινων οργάνων και ενδείκνυται σε ένα ευρύ φάσμα φυσικών, πνευματικών, συναισθηματικών διαταραχών όπως: άγχος, κατάθλιψη, κόπωση, φλεγμονή, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, προβλήματα νευρικού συστήματος, οίδημα, πόνος, κρίσεις πανικού, προβλήματα κυκλοφορικού, δερματικά προβλήματα κ.α.

Ανάλογα με την περίπτωση επιλέγονται οι κατάλληλες κεφαλές κρυστάλλων οι οποίες εκπέμπουν διαφορετικών ειδών φωτεινές δέσμες.

Ζαφείρι για ηρεμία και εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος.
Σμαράγδι για ανακούφιση και θεραπεία κακώσεων μαλακών μορίων.
Διαμάντι προάγει την αποκατάσταση όλων των συστημάτων του οργανισμού και δρα ενισχυτικά σε άλλες.
Σάρδιος λίθος (χαλαζίας) προκαλεί ηρεμία, αρμονία, ενυδάτωση, καθαρισμό και τόνωση.
Ρουμπίνι ενεργοποιεί και αυξάνει τη θερμοκρασία στο αίμα, στο κυκλοφορικό και τονώνει το μυικό σύστημα.

Κατά την πρώτη συνεδρία προσδιορίζονται οι ανάγκες και σχεδιάζεται το πλάνο θεραπείας. Οι περισσότερες περιπτώσεις απαιτούν μια σειρά θεραπευτικών συνεδριών ώστε να επιτευχθεί ένα μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα. Η θεραπευτική συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από μισή έως μιάμιση ώρες ανάλογα με την περίπτωση. Κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής συνεδρίας ξαπλώνετε σε άνετη θέση με τα ρούχα και η μονάδα Theragem τοποθετείται με τρόπο ώστε να στοχεύει στην περιοχή του σώματος που μας ενδιαφέρει. Γενικά, οι κεφαλές κρυστάλλων απέχουν μερικά εκατοστά και βρίσκονται σε άμεση επαφή με το σώμα. Μερικοί αισθάνονται, μια ανεπαίσθητη ροή ενέργειας ή ελαφρύ αίσθημα καύσου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, τα οποία είναι απολύτως φυσιολογικά.

 

Ρωτήστε το γιατρό!

Επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού ή να υποβάλετε κάποιο ερώτημα στο γιατρό; Παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, ώστε να συμπληρώσετε την απαραίτητη φόρμα επικοινωνίας.

 

Συμπλήρωση φόρμας