banner01

banner02

banner03

banner04

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

  Ωτοπλαστική (αφεστώτα ώτα)

Γίνεται σε οργανωμένο χειρουργείο με τοπική αναισθησία και επιτυγχάνεται διόρθωση της δυσμορφίας του χόνδρου του αφτιού με ειδική χειρουργική τεχνική. Δεν απαιτείται νοσοκομειακή νοσηλεία.

  Βλεφαροπλαστική

Επέμβαση που γίνεται σε οργανωμένο χειρουργείο είτε στα άνω είτε στα κάτω βλέφαρα. Χρειάζεται τοπική αναισθησία και ελαφρά νάρκωση. Αφαιρείται λίπος ή περίσσεια δέρματος από την περιοχή των άνω ή των κάτω βλεφάρων. Διορθώνει τις σακούλες και τα πεσμένα βλέφαρα που δίνουν στο βλέμμα γερασμένη όψη.

  Λίφτινγκ

Γίνεται σε οργανωμένο χειρουργείο με γενική ή τοπική αναισθησία, ανάλογα αν πρόκειται για ολικό ή μίνι λίφτινγκ. Με ειδική επέμβαση γίνεται η ανόρθωση των χαλαρωμένων μαλακών ιστών του προσώπου και λαιμού και η αφαίρεση τυχόν περίσσειας δέρματος.

  Ρινοπλαστική

Γίνεται σε οργανωμένο χειρουργείο με γενική ή τοπική αναισθησί, ανάλογα αν πρόκειται για ολική ή μερική ρινοπλαστική. Απαιτείται συνήθως μία ημέρα νοσηλείας. Ειδικός νάρθηκας ρινός για μία εβδομάδα.

  Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική - Λιποανακύκλωση

Γίνεται σε οργανωμένο χειρουργείο με γενική ή τοπική αναισθησία, ανάλογα με την έκταση και τον όγκο αναρρόφησης του λίπους. Απαιτείται μία ημέρα νοσηλείας. Προσφέρει πολύικανοποιητικά αποτελέσματα με σύντομο χρόνο ανάρρωσης.

  Ανόρθωση -  Αυξητική - Μειωτική Μαστών

Γίνεται σε οργανωμένο χειρουργείο με γενική αναισθησία και αποκαθιστά τη χαλάρωση, τη πτωτική θέση και σε μερικές περιπτώσεις και τον ανεπιθύμητο όγκο των μαστών. Αποκαθιστά επίσης πιθανές ατέλειες ή ασυμετρίες των μαζικών αδένων. Συνήθως απαιτείται νοσηλεία δύο ημερών.

  Κοιλιοπλαστική

Γίνεται σε οργανωμένο χειρουργείο με γενική αναισθησία και αποκαθιστά την χαλάρωση του μυϊκού και δερματικού τοιχώματος της κοιλίας. Απαιτείται νοσηλεία δύο - τριών ημερών και χρόνο αποθεραπείας 7 - 10 ημερών.

Ρωτήστε το γιατρό!

Επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού ή να υποβάλετε κάποιο ερώτημα στο γιατρό; Παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, ώστε να συμπληρώσετε την απαραίτητη φόρμα επικοινωνίας.

 

Συμπλήρωση φόρμας